Wist je dat parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse krulpeterselie
50 gram
Witte kaas
15 gram
Gezouten amandelen
75 gram
Parelcouscous
⅓ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
50 gram
Biologische volle yoghurt
75 gram
Wortelschijfjes
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat je door de paprika in dit gerecht meer dan de ADH vitamine C binnenkrijgt? Eén paprika per persoon levert je zelfs meer dan het dubbele!
Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de parelcouscous te snel droogkookt.