Mie noedels zijn veelzijdige, zachte noedels die vaak voorkomen in Indonesische en Zuidoost-Aziatische gerechten. Ze zijn snel te bereiden en perfect voor roerbakken, soepen of sauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Groentemix met wittekool
40 ml
Ketjap manis
15 gram
Gefrituurde uitjes
¼ zakje(s)
Maizena
80 gram
Garnalen
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Volkoren noedels
1 el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Wittewijnazijn
25 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de ketjap en voeg meer toe naar smaak tijdens het serveren.