HelloFresh
topBanner
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met frisse tomatensalade

Balans
Lees meer

LET OP: Door beperkingen in de leveringen is het verse basilicum in sommige boxen vervangen door een ander soort verse kruiden.

Controleer voor je begint met koken ALTIJD de allergeneninformatie op de verpakking van de ingrediënten.

De bereidingswijze verandert hierdoor niet.

Labels:FamilyVeggieQuick & Easy
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Rode ui

50 g

Zoete aardappel

(Kan sporen van allergenen bevatten)

½ stuks

Courgette

4 el

Passata

2 stuks

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose))

2 tl

Gedroogde oregano

75 g

Verse geitenkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

250 g

Rode cherrytomaten

10 g

Vers basilicum

(Kan sporen van allergenen bevatten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Extra vierge olijfolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2692 kJ
Energie (kcal)644 kcal
Vetten24.0 g
waarvan verzadigd7.7 g
Koolhydraten81 g
waarvan suikers21.3 g
Vezels10 g
Eiwitten20 g
Zout1.6 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de ui in dunne halve ringen en snijd de andere helft fijn. Schil de zoete aardappel en maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne ronde plakjes van de zoete aardappel en de courgette.

2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de halve uiringen, 1/2 tl oregano per persoon en de plakjes zoete aardappel 4 - 6 minuten. Bak de laatste minuut de courgetteplakken mee. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel per persoon 2 el passata over elk naanbrood. Strooi er 1/2 tl gedroogde oregano, peper en zout overheen. Bak de naanbroden 2 minuten in de oven.

4

Verdeel de gebakken ui, zoete aardappel en courgette over de naanbroden. Verbrokkel de geitenkaas erover en bak de naanpizza's nog 4 - 6 minuten in de oven.

5

Halveer de cherrytomaten en snijd de basilicumblaadjes fijn. Meng de tomaten, het basilicum en de gesnipperde rode ui met de witte balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel naar smaak extra vierge olijfolie toe en schep tussendoor een aantal keer om.

6

Snijd de naanpizza in stukken en serveer de salade erbij.