Skip to main content
Hamburger en kipsaté

Hamburger en kipsaté

met saté- en whiskeysaus

Allergenen:
Mosterd
Ei
Soja
Pinda's

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

80 gram

Uienchutney

120 gram

Whiskeysaus

(Bevat: Mosterd, Ei)

120 gram

Pindasaus

(Bevat: Soja, Pinda's)

100 gram

Kipsatéblokjes

50 gram

Barbecuesaus

(Bevat: Mosterd)

4 stuk(s)

Kalfsburger

(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)

4 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

Voedingswaarden

Energie (kJ)4754 kJ
Energie (kcal)1136 kcal
Vetten89.2 g
waarvan verzadigd23.4 g
Koolhydraten31.2 g
waarvan suikers26.8 g
Vezels2.7 g
Eiwitten52.4 g
Zout4.4 g

Instructies

1
  • Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak het vlees tot het gaar is.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus.
  • Serveer de hamburgers met de verschillende sausjes: uienchutney, whiskey- en barbecuesaus.
3

nicht brauchen

4

nicht brauchen

5

nicht brauchen

6

nicht brauchen

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders