
“Melanzane” is het Italiaanse woord voor aubergine; een belangrijk ingrediënt in de Zuid-Italiaanse keuken. De term wordt in de namen van veel gerechten gebruikt om de primaire rol van de aubergine te benadrukken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Aubergine
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naan
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
20 gram
Rucola
10 ml
Basilicumcrème
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
¼ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



