Skip to main content
Pizza Party: Salami, Kipshoarma, Prosciutto Crudo
Pizza Party: Salami, Kipshoarma, Prosciutto Crudo

Pizza Party: Salami, Kipshoarma, Prosciutto Crudo

3 verse pizza's voor in de oven

Wat is er beter dan smullen van een verse pizza die in slechts 10 minuten op je bord ligt? Drie verse pizza's! Met tien verschillende smaken zit er voor ieder een favoriet bij. Ga vanavond voor pizza salami, kip shoarma en prosciutto crudo. Dat is gemakkelijk genieten.

Labels:
Opwarmen
Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Pizza salami

1 pak(ken)

Pizza kipshoarma

1 stuk(s)

Pizza prosciutto crudo

Voedingswaarden

Energie (kJ)5905 kJ
Energie (kcal)1411 kcal
Vetten59.1 g
waarvan verzadigd26.5 g
Koolhydraten147.5 g
waarvan suikers10.6 g
Vezels7.8 g
Eiwitten67.7 g
Zout7.9 g

Instructies

Pizza Salami
1

INGREDIËNTEN: 65,4% pizzabodem (TARWEbloem, water, tomatenpuree, tomatenpulp, zonnebloemolie, extra vergine olijfolie, gist, zout, olijfolie, suiker, oregano, zwarte peper), 12,4% mozzarella geraspt (gepasteuriseerde koeMELK, gedroogd aardappelzetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), 9,9% salami (varkensvlees, waarvan mechanish gesepareerd varkensvlees, varkensspek, varkenscollageen, zout, peper, knoflook, dextrose, gefermenteerde rijst, rookaroma, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet, kleurstof: cochenille, karmijnzuur, karmijn), 7,4% mozzarella plakjes (gepasteuriseerde koeMELK, zeezout, microbieel stremsel, voedingszuur: citroenzuur), 4,9% cherrytomaat.

ALLERGENEN: Tarwe, melk (inclusief lactose).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 °C), na openen beperkt houdbaar. Verpakt onder beschermende atmosfeer. 
Verhitten voor gebruik. Oven (180°C): Verwijder de verpakking plus de onderlegger en bak de pizza 10 tot 12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Pizza Kipshoarma
2

INGREDIËNTEN: 60% pizzabodem (TARWEbloem, water, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout, gist, olijfolie, suiker, TARWEmoutbloem, oregano, zwarte peper), 20% kipshoarma (19% kip, komijn, paprika, kurkuma, peper, gember, chili, nootmuskaat, zout, ui, natuurlijke aroma's, bouillonpoeder, aroma, chichoreiwortelvezel, kruiden), 11% geraspte mozzarella (gepasteuriseerde koeMELK, gedroogd aardappelzetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), cherrytomaat, rode ui, lente ui.

ALLERGENEN: Tarwe, melk (inclusief lactose).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 °C), na openen beperkt houdbaar. Verpakt onder beschermende atmosfeer. 
Verhitten voor gebruik. Oven (180°C): Verwijder de verpakking plus de onderlegger en bak de pizza 10 tot 12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.

Pizza Prosciutto Crudo
3

INGREDIËNTEN: 66% pizzabodem met tomatensaus (TARWEbloem, water, 21% tomatenpuree, durum TARWEgriesmeel, olijfolie, zout, gist, zonnebloemolie, TARWEmoutbloem, suiker, oregano, zwarte peper), cherrytomaat, geraspte kaas (gepasteuriseerde koeMELK, zout, gedroogd aardappelzetmeel, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto, bixine, norbixine), mozzarella geraspt (gepasteuriseerde koeMELK, gedroogd aardappelzetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), 7% rauwe ham (varkensvlees, zout), 4% Grana Padano (rauwe koeMELK, zout, dierlijk stremsel, conserveermiddel: lysozym (EI)), zongedroogde tomaat (gedroogde tomaat, zonnebloemolie, zout, kruiden, voedingszuur: citroenzuur, antioxidant: ascorbinezuur), rucola, oregano.

ALLERGENEN: Tarwe, melk (inclusief lactose), eieren.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 °C), na openen beperkt houdbaar. Verpakt onder beschermende atmosfeer. 
Verhitten voor gebruik. Oven (180°C): Verwijder de verpakking plus de onderlegger en bak de pizza 10 tot 12 minuten in het midden van een voorverwarmde oven. 

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Rijstnoedels met varkensboerengehakt in romige pindasaus

Rijstnoedels met varkensboerengehakt in romige pindasaus

met hoisinsaus, limoen en kokosmelk
Kippendijreepjes met koolrabi

Kippendijreepjes met koolrabi

met kruidige bulgur, labne, vadouvan en spinazie
Heekfilet met Scandinavische salade

Heekfilet met Scandinavische salade

met aardappelen, dille en botersla
Orzo met venkel en spinazie

Orzo met venkel en spinazie

met witte kaas, citroen en pistachenoten
Rigatoni uit de oven met kippendijreepjes

Rigatoni uit de oven met kippendijreepjes

in tomatensaus met cheesy pankotopping
Aziatisch geïnspireerde noedelsalade met kip

Aziatisch geïnspireerde noedelsalade met kip

met pinda's en verse koriander
Plantaardige vissticks met aardappelen en groenten

Plantaardige vissticks met aardappelen en groenten

en voor ouders: zelfgemaakte tartaarsaus en citroenpartjes
Naanpizza met kip en puntpaprika

Naanpizza met kip en puntpaprika

met rucolasalade met basilicum-balsamicodressing
Entrecote met truffel-linguine

Entrecote met truffel-linguine

met Grana Padano, rucola en verse kruiden
Varkensworst van Brandt & Levie met regenboogwortels

Varkensworst van Brandt & Levie met regenboogwortels

met patatas bravas-stijl aardappelen, aioli en geroosterde-paprikasaus
Romige penne met broccoli en half-om-half gehakt

Romige penne met broccoli en half-om-half gehakt

en voor ouders: groenepestokaasblokjes, citroen en gezouten amandelen
Pokébowl met gefrituurde kip

Pokébowl met gefrituurde kip

met avocado, sinaasappel en komkommer
Aardappelkoek met geitenkaas en zure-roomsaus

Aardappelkoek met geitenkaas en zure-roomsaus

met cherrytomatensalade met citroendressing en pompoenpitten
Cheesy smashburger tostada's

Cheesy smashburger tostada's

met augurk-dillemayonaise en knapperige komkommerkoolsla
Vegetarische kipcurry met paksoi

Vegetarische kipcurry met paksoi

met rijst in kruidige kokossaus
Plantaardige kipbowl met miso-courgette en sojabonensalade

Plantaardige kipbowl met miso-courgette en sojabonensalade

met rijst, pittige bosui-salsa, cashewnoten en komkommer
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Marokkaanse-stijl gekonfijte eend op bladerdeeg

Marokkaanse-stijl gekonfijte eend op bladerdeeg

met witte kaas, amandelen en wortelsalade
Kabeljauw en papillote met paprikapesto en amandelschaafsel

Kabeljauw en papillote met paprikapesto en amandelschaafsel

met rucolasalade, geroosterde broccoli en venkel
Varkenshaas met Grana Padano en knolselderijpuree

Varkenshaas met Grana Padano en knolselderijpuree

met sperziebonen, amandelschaafsel en honing-mosterddressing