Aubergine bolognese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Aubergine bolognese

Aubergine bolognese

Uit de keuken van Maass | 1 portie | 400 g

Elke dag lekker vers eten en toch af en toe het koken skippen? Dan kies je voor Uit De Keuken van Maass. De lekkerste maaltijden, dagvers bij jou thuisbezorgd door je vertrouwde HelloFresh bezorger. Met elke week weer andere verse maaltijden op het menu kies jij gemakkelijk de perfecte aanvulling op je HelloFresh menu.

INGREDIËNTEN: Water, tomaat, spaghetti (TARWEgriesmeel), aubergine (11%), winterpeen, champignon blok 10mm (champignon), feta (geiten- en schapenMELK gepasteuriseerd, zout, vegetarisch stremsel, gistcultuur), rode wijn (SULFIET), olijfolie, ui, BLEEKSELDERIJ, basilicum, haverroom (HAVER, verdikkingsmiddel: guargom, water, gemodificeerd maiszetmeel), tomatenpuree (tomaat), groentebouillon (steenzout, maiszetmeel bio, ui bio, wortel bio, zonnebloemolie bio, specerijen bio, kruiden), zout, knoflook (knoflook, water, zout, citrusvezel, citroensap), peterselie, peper, rozemarijn.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. MAGNETRON: prik enkele gaatjes in de folie en verwarm in 5 minuten op 750 WATT. Vervolgens 1 minuut laten staan voor openmaken. OVEN: voorverwarmen op 180 graden. Plaats maaltijd met folie in het midden van de oven en verwarm in 20 minuten. Door en door verhitten.

Uit de keuken van Maass Tijnmuiden 25 1046 AK Amsterdam Nederland

Labels:
Opwarmen
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Sulfiet
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd6 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

400 gram

Aubergine bolognese

(Bevat Melk (inclusief lactose), Selderij, Sulfiet, Tarwe Kan bevatten Eieren, Soja)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)212 kcal
Energie (kJ)887 kJ
Vetten9.4 g
waarvan verzadigd2.4 g
Koolhydraten23 g
waarvan suikers3.8 g
Vezels2.4 g
Eiwitten6.2 g
Zout1.2 g

Instructies

1

.