
Wist je dat 'pesto' letterlijk 'gestampt' betekent? Traditioneel wordt het namelijk bereid in een vijzel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Linguine
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
125 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Vers basilicum
¼ stuk(s)
Citroen
50 gram
Spinazie
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Rucola
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¾ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: De overige pesto is lekker als dressing door een salade de volgende dag, of op een boterham met kaas en tomatenplakjes voor lunch.

Weetje: Spinazie is een goede bron van ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.