
Gnocchi is een pastasoort die, anders dan andere pastasoorten, gemaakt wordt van aardappel in combinatie met meel!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
175 gram
Gnocchi
(Bevat: Tarwe, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
1 stuk(s)
Rundermerguezworstje
(Bevat: Mosterd, Selderij, Soja Kan bevatten: Gluten, Ei)
40 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
65 gram
Babyspinazie
75 ml
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
125 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Sjalot
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½
Tomatenpuree
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Schep de gnocchi niet te vaak om zodat ze de tijd krijgen om mooi te kleuren.

Weetje: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten meer vitaminen en mineralen. Ze bevatten voornamelijk meer kalium, vitamine A en C en foliumzuur.