
Niet het ras van de aardappel bepaalt of het een krieltje is, maar het moment van oogsten. Door jong te oogsten behouden ze hun zachte smaak en structuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Krieltjes
2 stuk(s)
Gekruide kipworstjes
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
20 gram
Tomatentapenade
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet Kan bevatten: Selderij)
½ el
[Plantaardige] roomboter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Krieltjes eet je eigenlijk altijd met schil. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.


