Kalkoenmedaillons met romige pasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kalkoenmedaillons met romige pasta

Kalkoenmedaillons met romige pasta

met courgette, paprika en semi-gedroogde tomaten

In veel landen is kalkoen extra populair tijdens de feestdagen. Wist je dat bijna 9 op de 10 Amerikaanse huishoudens kalkoen eten tijdens Thanksgiving?

Allergenen :
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Knoflookteen

¼ stuk(s)

Courgette

35 gram

Gesneden ui

50 gram

Paprikareepjes

15 gram

Semi-gedroogde tomaten

1.5 tl

Italiaanse kruiden

2 stuk(s)

Kalkoenmedaillons

90 gram

Snelkookfusilli

(Bevat Gluten, Soja)

100 ml

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

15 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3655 kJ
Energie (kcal)874 kcal
Vetten46 g
waarvan verzadigd22 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers13 g
Vezels6 g
Eiwitten33 g
Zout2 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1

Pers de knoflook of snijd fijn.Snijd de courgette in blokjes van 1 - 2 cm. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel. Fruit de knoflook en de gesneden ui 1 - 2 minuten op middelhoog vuur.

Bakken
2

Voeg de courgette, paprikareepjes, semi-gedroogde tomaten en Italiaanse kruiden toe aan de hapjespan. Bak 3 - 4 minuten. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrooi de kalkoenmedaillons met flink wat peper en zout en bak 3 minuten per kant.

Saus maken
3

Voeg 150 ml warm water per persoon toe aan de hapjespan met groenten.Verkuimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de hapjespan en breng aan de kook.Voeg de snelkookfusilli toe en kook, afgedekt, 2 - 3 minuten. Zet het vuur laag, voeg de kookroom toe en laat 2 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de fusilli over diepe borden.Garneer met de geraspte Italiaanse kaas.Serveer de kalkoenmedaillons op de pasta.