Italian-style lunch wraps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Italian-style lunch wraps

with sundried tomato and lettuce

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
•Cashewnoten
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)

40 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

40 gram

Slamix met radicchio, rucola en bladsla

120 gram

Kipfilet

125 gram

Rode cherrytomaten

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

2 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1879 kJ
Energie (kcal)449 kcal
Vetten25.1 g
waarvan verzadigd3.4 g
Koolhydraten45.6 g
waarvan suikers4.1 g
Vezels3.8 g
Eiwitten8.3 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

•Oven
•Saladekom
•Aluminiumfolie

Instructies

1
  • Preheat the oven to 180°C (see Tip). Halve the cherry tomatoes.

Tip: Do you have a microwave? No need to use the oven then! Microwave the tortillas on a microwave-safe plate in 30-second bursts until warmed through.

2
  • In a salad bowl, combine the pesto with the mayonnaise and the white wine vinegar. Add the sundried tomato and lettuce, and mix everything together.
3
  • Wrap the tortillas in aluminium foil, then put them in the oven for 3 – 4 minutes.
4
  • Divide the chicken slices over the wraps and fill them with cherry tomatoes and salad.