
Hoewel hotdogs zeer populair zijn in Amerika, hebben ze hun roots in Duitsland. Meer bepaald in Frankfurt, waar de eerste worsten volgens historici al in de vijftiende eeuw gemaakt werden.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Hotdogbroodje
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe, Rogge)
200 gram
Aardappelen
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
1.5 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode ui
10 ml
Basilicumcrème
30 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
1 stuk(s)
Varkensworst met majoraan en knoflook
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Wittewijnazijn
¼ el
Suiker
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Heb je een barbecue? Dan kun je de aardappelen en worstjes ook daarop bakken.

Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang dan de helft van de mayonaise door yoghurt.

