Skip to main content
Gourmetbox - Premium - Pasen
Gourmetbox - Premium - Pasen
Allergenen :
Gerst
Rogge
Tarwe
Lupine
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Schaaldieren
Vis
Ei
Gluten
Soja
Noten
Walnoten
Mosterd
Pinda's
Zwaveldioxide en sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur 15 minuten
oventijd40 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Baguette

(Bevat: Gerst, Rogge, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Ei, Melk (inclusief lactose))

250 gram

Ongezouten boter

30 gram

Verse bieslook, dille en bladpeterselie

4 stuk(s)

Wildzwijnburger

4 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

(Bevat: Tarwe, Lupine, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Soja, Ei, Gluten)

4 stuk(s)

Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn

(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Ei, Gluten)

80 gram

Uienchutney

200 gram

Geraspte gruyère DOP

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

120 gram

Garnalen

(Bevat: Schaaldieren)

1 stuk(s)

Kabeljauwfilet

(Bevat: Vis)

5 stuk(s)

Knoflookteen

300 gram

Aardappelblokjes

½ pak(ken)

Koekjesdeeg gezouten karamel

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Gluten, Soja Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Appel

150 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

0.99 tl

Gemalen kaneel

40 gram

Walnootstukjes

(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

125 gram

Rode cherrytomaten

100 gram

Mayonaise

(Bevat: Ei, Mosterd)

100 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Citroen

1 stuk(s)

Rode puntpaprika

120 gram

Whiskeysaus

(Bevat: Ei, Mosterd)

1 stuk(s)

Courgette

125 gram

Champignons

120 gram

Pindasaus

(Bevat: Tarwe, Soja, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)

2 stuk(s)

Peer

100 gram

Kipsatéblokjes

2 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat: Vis)

10 gram

Verse dille & bieslook

1 stuk(s)

Kogelbiefstuk

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

2 stuk(s)

Speklap

20 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

20 gram

Gezouten pinda's

(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Mini-komkommer

35 gram

Zoete Aziatische saus

(Bevat: Tarwe, Gluten, Soja)

40 ml

Ketjap manis

(Bevat: Tarwe, Soja)

50 gram

Barbecuesaus

(Bevat: Mosterd)

40 gram

Truffeltapenade

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

3 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Olijfolie

Voedingswaarden

Energie (kJ)16247 kJ
Energie (kcal)3883 kcal
Vetten234.8 g
waarvan verzadigd67.7 g
Koolhydraten285.5 g
waarvan suikers103 g
Vezels25.5 g
Eiwitten145 g
Cholesterol0.3 mg
Zout11.9 g
Potassium697.1 mg
Calcium37.8 mg
Iron1.1 mg

Benodigdheden

Kom
Rasp
Grote kom
Saladekom

Instructies

Vistrio van zalm, kabeljauw en garnalen
1
  • Snijd de zalm in blokjes. Snijd de dille en bieslook fijn. Meng in een kom de verse kruiden met de zalm en 1 el olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout en dek af.
  • Snijd de gemarineerde kabeljauw in blokjes van ongeveer 2 - 3 cm.
  • Pers 1 knoflookteen per persoon of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook met de garnalen en 1 el olijfolie per persoon (zie Tip). Meng goed en dek af.
  • Zet het vistrio in de koelkast tot gebruik.

Tip: Tip 1: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.

Aardappelblokjes met geraspte gruyère
2
  • Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. Snijd vervolgens de citroen in partjes.
  • Meng in een kom de mayonaise, de volle yoghurt en de citroenrasp. Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng in een kom de aardappelblokjes met 1 1/2 el olijfolie per persoon en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak ze 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen.
Gemengde groenten
3
  • Halveer de courgette in de lengte, snijd in repen en vervolgens in kleine blokjes. Snijd de puntpaprika in reepjes. Snijd de champignons in dunne plakjes.
  • Meng in een grote kom per persoon: 1/2 tl BBQ rub (s) en 1/2 el olijfolie. Voeg de courgette en puntpaprika toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot verder gebruik.
  • Bewaar de champignons in een apart schaaltje in de koelkast.

Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.

Vlees- en veggiekwartet met kipsaté, varkensworstjes, vegetarische nuggets en wildzwijnburgers met uienchutney
4

1. Voorbereiden

Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat. Serveer de vlees-, vis- en veggie-opties op tafel met de whiskeysaus en satésaus.


2. Bakken (aan tafel)

Bak de varkensworstjes en kipsatéblokjes tot ze gaar zijn (zie Tip 1). Bak de vegetarische nuggets goudbruin. Bak de wildzijnburgers gaar (zie Tip 2 & 3). Leg de raclettekaas in een pannetje en bak tot de kaas gesmolten is. Maak een burger met de wildzwijnburger of de vegetarische nuggets, de mini-hamburgerbol, de uienchutney, de raclettekaas en een paar slablaadjes.

Tip: Tip 1: Serveer de varkensworstjes met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappeltjes. Tip 2: De wildzwijnburger krimpt tijdens het bakken. Druk hem met je spatel een beetje plat op de bakplaat. Tip 3: Bak de wildzwijnburger eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je vlees het liefst eet.

Baguette met zelfgemaakte kruidenboter
5

1. Voorbereiden

Haal de roomboter uit de koelkast (zie Tip 1). Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de peterselie- en dilleblaadjes van de takjes en snijd ze zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.


2. Afbakken

Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Meng in een kom de roomboter, knoflook en 2/3 van de verse kruiden met een vork tot een kruidenboter (zie Tip 2). Breng op smaak met peper en zout.


3. Serveren (aan tafel)

Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.

Tip: TIp 1: Is de boter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven, tot de boter zacht, maar niet gesmolten is. Tip 2: Je kan ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.

Perencrumble
6

1. Voorbereiden

Schil of was de peren. Verwijder het klokhuis van de peren en snijd in blokjes. Meng de peer in een grote kom met per persoon: 1/4 tl kaneel, 1/2 tl citroensap en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip 1).


2.Bakken (aan tafel)

Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn (zie Tip 2). Bedek met een laagje verkruimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg bruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met een lepel Griekse yoghurt.

Tip: Tip 1: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkruimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken. Tip 2: Houd je wat van het peermengsel over? Verwerk het de volgende dag in je ontbijt, bijvoorbeeld bij de yoghurt.

Salade maken
7

  1. Salade maken

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een saladekom 1/2 el van de yoghurt-citroenmayonaise per persoon en de overige verse kruiden. Meng de appel, de komkommerblokjes, de cherrytomaten en de veldsla in de saladekom door de dressing en breng op smaak met peper en zout (zie Tip).


2.Serveren (aan tafel)

Serveer de salade in een saladekom aan tafel.

Tip: Houd eventueel wat veldsla apart voor op de mini-burgertjes.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Dubbele smashburger met kaas op brioche

Dubbele smashburger met kaas op brioche

met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise en smokey ketchup
Brandt & Levie worst met zelfgemaakte jus

Brandt & Levie worst met zelfgemaakte jus

met peultjes en wortelpuree
Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst

Midden-Oosters gekruide roerbak met halloumi en rijst

met champignons, paprika en frisse yoghurtsaus
Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje

Zelfgemaakte vol-au-vent met bladerdeegkoekje

met ovenfriet en een frisse salade
Kogelbiefstuk met chimichurri

Kogelbiefstuk met chimichurri

met cerise aardappelen, champignons en een salade
Heekfilet uit de oven met mosterd-sojasaus

Heekfilet uit de oven met mosterd-sojasaus

met spinazie-aardappelpuree en geroosterde cherrytomaten
Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus

Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus

met ovengroenten, frietjes en truffelmayonaise
Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter

Gemarineerde biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter

met aardappelschijfjes en geroosterde groenten
Mediterrane kipfilethaasjes uit de oven met zelfgemaakte tzatziki

Mediterrane kipfilethaasjes uit de oven met zelfgemaakte tzatziki

met aardappelpartjes in citroendressing en gebakken groenten
Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling

Varkenshaas in ontbijtspek met kruidenroomkaasvulling

met walnoottopping, gebakken sperziebonen en krieltjes
Tempehbowl met gember-honingglazuur

Tempehbowl met gember-honingglazuur

met sushirijst, furikakemayonaise en groenten
Romige pasta met varkenshaaspuntjes

Romige pasta met varkenshaaspuntjes

met aubergine en semi-gedroogde tomaten
Courgettepasta met romige kruidenkaassaus

Courgettepasta met romige kruidenkaassaus

met mini-romatomaten en basilicum
Gebakken rijst met roerei en paksoi

Gebakken rijst met roerei en paksoi

met verse doperwten, wortel en pikante honingpinda's
Farfalle in avocado-pestosaus

Farfalle in avocado-pestosaus

met cherrytomaten, yoghurt en bosui
Romige pasta pesto met kip

Romige pasta pesto met kip

met courgette en cherrytomaatjes
Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella

Double veggie - Naanpizza met aubergine en mozzarella

met een extra grote salade met grana padano
Linguine met pesto en halloumi

Linguine met pesto en halloumi

met geroosterde cherrytomaten, pruimtomaat en rode ui
Pittige nachoschotel met gehakt en cheddar

Pittige nachoschotel met gehakt en cheddar

met verse koriander en witte-kaassalsa
Kabeljauwfilet met spinazie-basilicumpuree

Kabeljauwfilet met spinazie-basilicumpuree

en gebakken cherrytomaten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met bearnaiseboter

Steak met bearnaiseboter

met gemengde paddenstoelen, spinazie en krieltjes
Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

met avocado en tomatensalsa
Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

met cherrytomaten, basilicum en rucola
Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

met courgette, rucola, linzen en amandelschaafsel
Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

met prei, champignons en Mexicaanse kruiden
Boerenworst met dillemayonaise

Boerenworst met dillemayonaise

met gebakken aardappelblokjes en sperziebonen
Sticky teriyaki kippenvleugels

Sticky teriyaki kippenvleugels

met bulgogirijst, groenten en sesamzaadjes
Romige penne met warmgerookte zalm

Romige penne met warmgerookte zalm

in prei-spinaziesaus met citroen en dille
Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

verborgen courgette en broccoli! | met basilicumcrème en Italiaanse kruiden
Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

met kleine salade en witte kaas
Misozalm met salade met sesamdressing

Misozalm met salade met sesamdressing

met gezouten pinda's, ingelegde ui en gele wortel
Platbroodpizza's met champignons en paprika

Platbroodpizza's met champignons en paprika

met mozzarella en Midden-Oosterse kruiden
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Geroosterde aubergine met tahinsaus

Geroosterde aubergine met tahinsaus

met witte kaas en tomatencouscous
Kruidige visstoof met kokosmelk

Kruidige visstoof met kokosmelk

geïnspireerd op Braziliaanse moqueca, met rijst en koriander
BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

met sinaasappelmayo, geroosterde groenten en Surinaamse kruidenmix
Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

met rijst, koriander en paprika
Romige rigatoni met blauwe kaas

Romige rigatoni met blauwe kaas

met paddenstoelen, witlof en peterselie
Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

met knoflook-gemberrijst en furikake
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

met platbrood en gekookt ei