Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat Gerst, Rogge, Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Eieren, Melk (inclusief lactose))
250 gram
Roomboter
30 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
4 stuk(s)
Wildzwijnburger
4 stuk(s)
Mini-hamburgerbol
(Bevat Lupine, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Noten, Soja)
4 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
80 gram
Pikante uienchutney
200 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
120 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
5 stuk(s)
Knoflookteen
300 gram
Aardappelblokjes
½ pak(ken)
Koekjesdeeg gezouten karamel
1 stuk(s)
Appel
150 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
0.99 tl
Gemalen kaneel
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
125 gram
Rode cherrytomaten
100 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
100 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
120 gram
Whiskeysaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 stuk(s)
Courgette
125 gram
Champignons
120 gram
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)
2 stuk(s)
Peer
100 gram
Kipsatéblokjes
2 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
10 gram
Verse dille & bieslook
1 stuk(s)
Kogelbiefstuk
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
2 stuk(s)
Speklap
20 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
20 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
40 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
50 gram
Barbecuesaus
(Bevat Sulfiet, Mosterd)
40 gram
Truffeltapenade
naar smaak
Peper en zout
3 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Olijfolie
Tip: Tip 1: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.
Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.
1. Voorbereiden
Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat. Serveer de vlees-, vis- en veggie-opties op tafel met de whiskeysaus en satésaus.
2. Bakken (aan tafel)
Bak de varkensworstjes en kipsatéblokjes tot ze gaar zijn (zie Tip 1). Bak de vegetarische nuggets goudbruin. Bak de wildzijnburgers gaar (zie Tip 2 & 3). Leg de raclettekaas in een pannetje en bak tot de kaas gesmolten is. Maak een burger met de wildzwijnburger of de vegetarische nuggets, de mini-hamburgerbol, de uienchutney, de raclettekaas en een paar slablaadjes.
Tip: Tip 1: Serveer de varkensworstjes met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappeltjes. Tip 2: De wildzwijnburger krimpt tijdens het bakken. Druk hem met je spatel een beetje plat op de bakplaat. Tip 3: Bak de wildzwijnburger eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je vlees het liefst eet.
1. Voorbereiden
Haal de roomboter uit de koelkast (zie Tip 1). Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de peterselie- en dilleblaadjes van de takjes en snijd ze zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.
2. Afbakken
Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Meng in een kom de roomboter, knoflook en 2/3 van de verse kruiden met een vork tot een kruidenboter (zie Tip 2). Breng op smaak met peper en zout.
3. Serveren (aan tafel)
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.
Tip: TIp 1: Is de boter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven, tot de boter zacht, maar niet gesmolten is. Tip 2: Je kan ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.
1. Voorbereiden
Schil of was de peren. Verwijder het klokhuis van de peren en snijd in blokjes. Meng de peer in een grote kom met per persoon: 1/4 tl kaneel, 1/2 tl citroensap en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip 1).
2.Bakken (aan tafel)
Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn (zie Tip 2). Bedek met een laagje verkruimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg bruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met een lepel Griekse yoghurt.
Tip: Tip 1: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkruimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken. Tip 2: Houd je wat van het peermengsel over? Verwerk het de volgende dag in je ontbijt, bijvoorbeeld bij de yoghurt.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een saladekom 1/2 el van de yoghurt-citroenmayonaise per persoon en de overige verse kruiden. Meng de appel, de komkommerblokjes, de cherrytomaten en de veldsla in de saladekom door de dressing en breng op smaak met peper en zout (zie Tip).
2.Serveren (aan tafel)
Serveer de salade in een saladekom aan tafel.
Tip: Houd eventueel wat veldsla apart voor op de mini-burgertjes.