Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Bruine snelkookrijst
165 gram
Bloemkool
⅓ zakje(s)
Gemalen kurkuma
¼ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
½ blik(ken)
Kikkererwten
1.25 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
¼ stuk(s)
Limoen
90 ml
Kokosmelk
1.25 el
Olijfolie
½ tl
Sambal
⅓ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
60 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je extra snel zijn? Kook het water dan voor in een waterkoker.