
Vive la France! Dat brie een Franse kaas is, is geen geheim. Maar wist je dat flammkuchen eigenlijk ook uit de Duits-Franse grensstreek Elzas komt?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Komkommer
⅓ stuk(s)
Appel
40 gram
Franse roombrie
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Gluten, Tarwe)
50 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Aardappelen
25 gram
Radicchio en romaine
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



