Wist je dat deze paprika-chilitortilla van NoFairytales voor wel 45% uit groenten bestaat?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 blik(ken)
Maïs in blik
1 stuk(s)
Rode ui
200 gram
Kipgehakt met Mexicaanse kruiden
200 gram
Passata
4 stuk(s)
Paprika-chilitortilla van No Fairytales
(BevatGluten, Soja)25 gram
Geraspte cheddar
(BevatMelk (inclusief lactose))1 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Radicchio & ijsbergsla
50 gram
Biologische zure room
(BevatMelk (inclusief lactose))½ el
Olijfolie
2 tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de mais uitlekken. Snipper de rode ui fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui en de helft van de mais 1 - 2 minuten. Voeg het kipgehakt toe en bak in 2 - 3 minuten los. Voeg de passata toe en bak nog 2 - 4 minuten mee.
Beleg de tortilla's met het gehakt-passatamengsel. Vouw de tortilla's dicht en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Strooi de cheddar over de tortilla's en bak 5 - 10 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.
Maak in een saladekom een vinaigrette van per persoon: 1 tl witte balsamicoazijn, 1/2 el extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng vlak voor serveren met de tomaat, gemengde sla en overige mais.
Serveer de enchilada's met de salade en de zure room.