Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Paprikareepjes
½ pak(ken)
Gemengde bonen
100 gram
Passata
25 gram
Biologische volle yoghurt
2 stuk(s)
Portobello
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
25 gram
Zhoug
25 gram
Geraspte mozzarella
1 el
Olijfolie
25 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: if it's inconvenient to prepare a small amount of stock, you can prepare 500ml instead (using 1 stock cube) and then measure out the amount you need for the recipe. You can freeze the rest of the stock to use another time.
Did you know... this recipe provides more than 400g vegetables per serving. This is thanks in part to the passata, which contains around the same amount of vitamins, minerals and fibre as fresh vegetables.