Curry-noedelsoep met kokosmelk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Curry-noedelsoep met kokosmelk

Curry-noedelsoep met kokosmelk

met verse koriander en pinda's

.

Labels:
Veggie
Familie
Eet mij eerst
Allergenen :
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode peper

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Italiaanse groentemix met champignons

50 gram

Besengek-currypasta

150 ml

Kokosmelk

2.5 gram

Verse koriander

20 gram

Gezouten pinda's

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten, Tarwe)

Zelf toevoegen

250 ml

Zoutarme groentebouillon

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)757 kcal
Energie (kJ)3167 kJ
Vetten54 g
waarvan verzadigd25 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers12 g
Vezels2.3 g
Eiwitten16 g
Zout4 g

Benodigdheden

Soeppan

Instructies

Voorbereiden
1

Bereid de bouillon. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/4 bouillonblokje in 250 ml water per persoon.

Roerbakken
2

Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. Roer de currypasta door de groente en roerbak nog 1 minuut.

Pruttelen
3

Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

Serveren
4

Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.