Gehaktballetjes met verse spaghetti in romige tomatensaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gehaktballetjes met verse spaghetti in romige tomatensaus

Gehaktballetjes met verse spaghetti in romige tomatensaus

met Parmigiano Reggiano, basilicum en puntpaprika

Puntpaprika's hebben een bijzonder zoete smaak. Deze groente heeft een wat dunnere huid in vergelijking met de gewone paprika. Hierdoor heb je geen last van de velletjes van de vrucht!

Allergenen :
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

125 gram

Verse spaghetti

(Bevat Eieren, Tarwe)

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

2.5 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten Selderij)

4 stuk(s)

Half-om-half gehaktballetjes met Spaanse kruiden

(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)

75 gram

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Passata

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 tl

Suiker

½ el

Zwarte balsamicoazijn

¼ stuk(s)

Zoutarm runderbouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3739 kJ
Energie (kcal)894 kcal
Vetten40.1 g
waarvan verzadigd17.8 g
Koolhydraten93.9 g
waarvan suikers19.9 g
Vezels8.3 g
Eiwitten37.3 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Spatel
Pan
Koekenpan
Grote hapjespan met deksel

Instructies

Voorbereiden
1
Saus maken
2
Saus afmaken
3
Serveren
4