
Puntpaprika's hebben een bijzonder zoete smaak. Deze groente heeft een wat dunnere huid in vergelijking met de gewone paprika. Hierdoor heb je geen last van de velletjes van de vrucht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
125 gram
Verse spaghetti
(Bevat: Ei, Tarwe)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
4 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Spaanse kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
½ el
Olijfolie
1 tl
Suiker
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.
