Cooking Techniques - Hollandaise - Open PTN
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cooking Techniques - Hollandaise - Open PTN

with roasted potatoes

Allergenen :
Eieren
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 stuk(s)

Heekfilet

(Bevat Vis)

200 gram

Aardappelen

1 stuk(s)

Knoflookteen

150 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Ui

5 gram

Verse dille & bieslook

½ stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

60 gram

[Plantaardige] roomboter

½ el

Wittewijnazijn

¾ el

Olijfolie

½ el

Water voor saus

½ tl

Honing

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4178 kJ
Energie (kcal)999 kcal
Vetten70.1 g
waarvan verzadigd37.7 g
Koolhydraten51.7 g
waarvan suikers7.1 g
Vezels11.6 g
Eiwitten37.9 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Steelpan
Kom
Hittebestendige kom
Koekenpan
Keukenpapier

Instructies

1
2
3
4
5
6