Een topper in je box: smokey ketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak. Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
90 gram
Conchiglie
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Vleestomaat
200 gram
Passata
30 gram
Smokey tomatenketchup
2.5 gram
Vers basilicum
25 gram
Geraspte pecorino DOP
naar smaak
Peper en zout
0.05 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
el
Olijfolie
Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de conchiglie en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in blokjes.
Tip: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.
Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de paprika en Midden-Oosterse kruiden toe en bak 4 minuten mee. Kook de conchiglie 4 - 5 minuten en giet daarna af. Scheur ondertussen de mozzarella in kleine stukken en snijd de vleestomaat in blokjes.
Meng de tomatenblokjes en de passata door de smaakmakers in de hapjespan en verwarm het geheel nog 2 minuten. Schep de conchiglie erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over een ovenschaal en leg de stukjes mozzarella erop. Bestrooi met de helft van de geraspte pecorino en besprenkel met de smokey tomatenketchup. Bak de ovenschotel 5 minuten in de oven, of totdat de mozzarella is gesmolten.
Pluk de blaadjes van het basilicum en hak ze grof. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de overige pecorino en het basilicum.