
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Dit heerlijke borrelbrood met knoflook en extra kaas zet je in een handomdraai op tafel! Je serveert het met een zelfgemaakte dip van zure room en bosui.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
100 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
0.3 bosje(s)
Bosui
2 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout