HelloFresh
topBanner
Casarecce met pesto en courgette

Casarecce met pesto en courgette

met cherrytomaten en parmigiano reggiano

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Veggie
Allergenen :Melk (inclusief lactose)NotenGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Courgette

1 stuks

Knoflookteen

3 el

Italiaanse kruiden

250 g

Rode cherrytomaten

80 g

Groene pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

180 g

Casarecce

(BevatGlutenbevattende granen)

50 g

Parmigiano reggiano

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

4 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3305 kJ
Energie (kcal)790 kcal
Vetten38.0 g
waarvan verzadigd8.7 g
Koolhydraten83 g
waarvan suikers18.7 g
Vezels7 g
Eiwitten25 g
Zout1.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Kleine kom
Koekenpan
Rasp
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de casarecce. Pers of snijd de knoflook fijn en snijd de courgette in halve manen.Meng in een kleine kom de knoflook met de olijfolie, de Italiaanse kruiden en de courgette. Halveer de cherrytomaten en meng met de pesto in een kleine kom.

2

Kook de casarecce, afgedekt, in 10 –12 minuten gaar. Giet daarna af. Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak de courgette 1 minuut. Voeg de cherrytomaten toe en bak 4 – 5 minuten.

3

Rasp de Parmigiano reggiano.Voeg 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon, 2/3 van de geraspte Parmigiano reggiano en de casarecce toe aan de groenten, roer door en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de pasta over de borden. Garneer met de overige Parmigiano reggiano.