HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCasarecce Met Kipgehakt In Roomsaus
topBanner
Casarecce met kipgehakt in roomsaus

Casarecce met kipgehakt in roomsaus

Met spinazie en cherrytomaatjes

QUICK & EASY
Lees meer

Deze pasta is snel klaar, maar dat gaat niet ten koste van de smaak. Bijvoorbeeld doordat het kipgehakt al voor je op smaak is gebracht door onze slager. Daarnaast gebruik je cherrytomaten en spinazie, groenten die zowel rauw als gekookt lekker zijn en die je in het laatste geval maar kort hoeft te koken.

Labels:Eten binnen 3 dagenLekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

2 stuk(s)

Knoflookteen

250 gram

Rode cherrytomaten

180 gram

Casarecce

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenSoja, Ei, Mosterd, Lupine)

200 gram

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

2 tl

Paprikapoeder

½ pak(ken)

Kookroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

300 gram

Spinazie

(Kan bevattenSelderij)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3159 kJ
Energie (kcal)755 kcal
Vetten29.0 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers8.7 g
Vezels10 g
Eiwitten38 g
Zout0.4 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

• Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel. • Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. • Halveer de cherrytomaten. • Kook de caserecce, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen

2

• Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. • Bak het kipgehakt in 5 minuten los op middelhoog vuur. • Voeg halverwege de ui en de knoflook toe. • Voeg de cherrytomaten, het paprikapoeder en de kookroom toe en verwarm nog 2 minuten

3

• Scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pan en roerbak tot de blaadjes geslonken zijn. • Breng op smaak met peper en zout.

4

• Verdeel de caserecce en de saus over de borden.