Deze pasta is snel klaar, maar dat gaat niet ten koste van de smaak. Bijvoorbeeld doordat het kipgehakt al voor je op smaak is gebracht door onze slager. Daarnaast gebruik je cherrytomaten en spinazie, groenten die zowel rauw als gekookt lekker zijn en die je in het laatste geval maar kort hoeft te koken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Rode cherrytomaten
90 gram
Casarecce
(Bevat Gluten Kan bevatten Soja, Eieren, Mosterd, Lupine)
100 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
1 tl
Paprikapoeder
¼ pak(ken)
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
150 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
• Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel. • Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. • Halveer de cherrytomaten. • Kook de caserecce, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen
• Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. • Bak het kipgehakt in 5 minuten los op middelhoog vuur. • Voeg halverwege de ui en de knoflook toe. • Voeg de cherrytomaten, het paprikapoeder en de kookroom toe en verwarm nog 2 minuten
• Scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pan en roerbak tot de blaadjes geslonken zijn. • Breng op smaak met peper en zout.
• Verdeel de caserecce en de saus over de borden.