
Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten Kan bevatten: Mosterd)
150 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Knoflookteen
⅓ stuk(s)
Citroen
4.99 gram
Worcestershiresaus
(Bevat: Soja, Gerst, Gluten, Mosterd)
1 stuk(s)
Little gem
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Grove mosterd
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout

Tip: Heb je liever een hardgekookt ei. Laat de eieren dan 3 minuten langer koken.


Tip: Voeg eventueel meer citroensap naar smaak toe.

Weetje: Wist je dat verse sperziebonen voedingskundig als groenten worden beschouwd, terwijl het eigenlijk peulvruchten zijn? Dit komt door de lage hoeveelheid koolhydraten.

