Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1.25 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
¼ bosje(s)
Bosui
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
100 gram
Gesneden spitskool
20 gram
Bulgogisaus
10 ml
Sojasaus
¼ zakje(s)
Sesamzaad
½ stuk(s)
Paprika
50 gram
Volkoren noedels
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Water voor saus
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.
Tip: Hou je van pittig? Voeg dan wat sambal naar smaak toe.