
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
230 gram
Pofaardappel
125 gram
Ongezouten boter
10 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
2 stuk(s)
Maiskolf
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
150 gram
Gepelde grote garnalen
2 stuk(s)
Kipfilet met tuinkruiden en knoflook
2 stuk(s)
Varkensboerenworst
100 gram
Wittekool en wortel
40 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
30 gram
Smokey tomatenketchup
50 gram
Biologische zure room
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 stuk(s)
Spies
2 stuk(s)
Runderspies
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
4 ml
Olijfolie met citroenaroma
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
2 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Mosterd

Tip: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.

Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.

