HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconZalm Hotdog Met Ravigotesaus
topBanner
Zalm-hotdog met ravigotesaus

Zalm-hotdog met ravigotesaus

met halve krieltjes, komkommer en wortel-rodekoolsalade

Supersnel
Lees meer

.

Labels:Eten binnen 3 dagen
Allergenen :VisGlutenbevattende granenEiSojaMelk (inclusief lactose)Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

400 gram

Voorgekookte halve kriel met schil

2 stuk(s)

Zalmworstjes

(BevatVis)

2 stuk(s)

Bruine pistolet

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Komkommer

80 gram

Ravigotesaus

(BevatEi, Mosterd)

200 gram

Rodekool, wittekool en wortel

12 ml

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

3 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

4 el

Witte balsamicoazijn

2 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3552 kJ
Energie (kcal)849 kcal
Vetten49.0 g
waarvan verzadigd16.0 g
Koolhydraten78 g
waarvan suikers20.0 g
Vezels11 g
Eiwitten19 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Koekenpan met deksel
Saladekom
Kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de voorgekookte krieltjes 5-6 minuten, afgedekt. Haal daarna de deksel van de pan en bak nog 5 minuten.Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan. Bak de zalmworstjes in 3 minuten op hoog vuur rondom bruin. Verlaag het vuur en laat de zalmworstjes nog 4 minuten verder garen.

2

Bak de pistolet 6 - 8 minuten in de oven.Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in linten.Vergeet de krieltjes en de zalmworstjes niet om te scheppen. Meng in een saladekom per persoon: 2 el witte balsamicoazijn, 1 tl suiker en een snuf zout. Meng met de komkommerlinten en schep af en toe om.

3

Meng in een kom de helft van de ravigotesaus met de rodekool-wortelmix. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de basilicumcrème toe aan de gebakken krieltjes. Meng goed. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de pistolet open, besmeer met ravigotesaus en beleg met de wortel-rodekoolsalade. Leg er 2 komkommerlinten en één zalmworstje op per pistolet. Verdeel de zalm-hotdogs over de borden, serveer met de overige salade, de zoetzure komkommer, de gebakken krieltjes en de rest van de ravigotesaus.