Wraps met pulled paddo's shoarma
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wraps met pulled paddo's shoarma

Wraps met pulled paddo's shoarma

met avocadodip, gekaramelliseerde ui en knoflooksaus

Nieuw ingrediënt in je box! Lekker Fred's Pulled Paddo's Shoarma betovert smaakpapillen met langzaam gegaarde paddenstoelen en verrassende shoarmakruiden.

Labels:
Plantaardig
Nieuw ingrediënt
Zoutbewust
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Paprika

½ head

Botersla

40 gram

Avocadodip

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Tarwe)

¼ stuk(s)

Knoflookteen

90 gram

Lekker Fred's pulled paddo's - Shoarma

½ stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 el

Zwarte balsamicoazijn

2 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Plantaardige margarine

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3422 kJ
Energie (kcal)818 kcal
Vetten59.3 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten53.3 g
waarvan suikers8.4 g
Vezels9.9 g
Eiwitten12.4 g
Zout3.2 g

Benodigdheden

Knoflookpers
Koekenpan
Aluminiumfolie
Kleine kom

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen. 
  • Snijd de paprika in repen. 
  • Pers de knoflook of snijd fijn.

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

Ui en paprika karamelliseren
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en paprika 4 - 5 minuten.
  • Voeg 1 el zwarte balsamicoazijn per persoon en roomboter naar smaak toe en bak nog 3 minuten.
  • Voeg de pulled paddo's toe en bak nog 4 - 5 minuten op middelhoog vuur.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Knoflooksaus maken
3
  • Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de knoflook.
  • Scheur de bladen van de botersla grof. 
  • Snijd de tomaat in blokjes.
Serveren
4
  • Beleg 3 tortilla’s per persoon met de knoflooksaus, de botersla, de pulled paddo's, de tomaat en de gekaramelliseerde paprika en ui.
  • Verdeel de avocadodip eroverheen.