
Wraps met pulled paddo's shoarma
met avocadodip, gekaramelliseerde ui en knoflooksaus
Vandaag geen verse avocado maar een avocadodip in je box! Dit (h)eerlijke product is gemaakt van geredde avocado's. Dat is pas verantwoord genieten!
Labels:
Extra groente
•Plantaardig
Allergenen :
Tarwe
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Paprika
½ head
Botersla
40 gram
Avocadodip
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe)
¼ stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Lekker Fred pulled paddo's - Shoarma
Zelf toevoegen
½ el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Plantaardige margarine
naar smaak
Peper en zout
3 el
[Plantaardige] mayonaise
Benodigdheden
•Koekenpan
•Aluminiumfolie
•Kleine kom
Instructies

1
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Snijd de ui in halve ringen.
- Snijd de paprika in repen.
- Pers de knoflook of snijd fijn.
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

2
- Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en paprika 4 - 5 minuten.
- Voeg 1 el zwarte balsamicoazijn per persoon en plantaardige margarine naar smaak toe en bak nog 3 minuten.
- Voeg de vegetarische pulled paddo's toe en bak nog 4 - 5 minuten op middelhoog vuur.
- Breng op smaak met peper en zout.

3
- Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
- Meng in een kleine kom de mayonaise met de knoflook.
- Scheur de bladen van de botersla grof.

4
- Beleg 3 tortilla’s per persoon met de knoflooksaus, de botersla, de pulled paddo's en de gekaramelliseerde paprika en ui.
- Verdeel de avocadodip eroverheen.