BestellenCadeaubon
Wraps met pulled paddo's shoarma
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wraps met pulled paddo's shoarma

Wraps met pulled paddo's shoarma

met avocadodip, gekaramelliseerde ui en knoflooksaus

Vandaag geen verse avocado maar een avocadodip in je box! Dit (h)eerlijke product is gemaakt van geredde avocado's. Dat is pas verantwoord genieten!

Labels:
Extra groente
Plantaardig
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Paprika

½ head

Botersla

40 gram

Avocadodip

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Tarwe)

¼ stuk(s)

Knoflookteen

90 gram

Lekker Fred pulled paddo's - Shoarma

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 el

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Plantaardige margarine

naar smaak

Peper en zout

3 el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3465 kJ
Energie (kcal)828 kcal
Vetten64.3 g
waarvan verzadigd6.4 g
Koolhydraten48.2 g
waarvan suikers5.4 g
Vezels7.6 g
Eiwitten10.2 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie
Kleine kom

Instructies

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen. 
  • Snijd de paprika in repen. 
  • Pers de knoflook of snijd fijn.

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

Ui en paprika karamelliseren
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en paprika 4 - 5 minuten.
  • Voeg 1 el zwarte balsamicoazijn per persoon en plantaardige margarine naar smaak toe en bak nog 3 minuten.
  • Voeg de vegetarische pulled paddo's toe en bak nog 4 - 5 minuten op middelhoog vuur.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Tortilla's in de oven
3
  • Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de knoflook.
  • Scheur de bladen van de botersla grof. 
Serveren
4
  • Beleg 3 tortilla’s per persoon met de knoflooksaus, de botersla, de pulled paddo's en de gekaramelliseerde paprika en ui.
  • Verdeel de avocadodip eroverheen.