
Heekfilet is een witvis met een zachte, milde smaak. In dit gerecht breng je de vis op smaak met Mexicaanse kruiden en serveer je het in tortillas.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe)
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ stuk(s)
Avocado
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Sriracha-mayo
(Bevat: Mosterd, Soja, Ei)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft hierdoor een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.
