Wraps met biefstuk en aardappelpartjes
Wraps met biefstuk en aardappelpartjes

Wraps met biefstuk en aardappelpartjes

met zoetzure komkommer en muntmayonaise

Wist je dat oregano een van de meest gebruikte kruiden wereldwijd is? Zo heeft oregano een vaste waarde in de Mediterraanse en Mexicaanse keuken.

Allergens:
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 g

Steak strips

2 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat)

100 g

Potatoes

½ piece

Garlic

½ piece

Onion

½ piece

[Persian] cucumber

½ piece

Bell pepper

5 g

Fresh mint

(May be present Celery)

â…“ sachet(s)

Dried oregano

½ sachet(s)

Greek-style spice mix

Not included in your delivery

2 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

1 tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

White wine vinegar

½ teaspoon

Sugar

1 tablespoon

Water for the sauce

1 teaspoon

Honey [or plant-based alternative]

to taste

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3813 kJ
Calories911 kcal
Fat49.3 g
Saturated Fat7.2 g
Carbohydrate78.4 g
Sugar13 g
Dietary Fiber10.3 g
Protein34.7 g
Salt2.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Bowl
•Casserole with Lid
•Tall-Sided Pan
•Small Bowl
•Aluminum Foil

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Breng een laagje water aan de kook in een hapjespan met deksel.
  • Was de aardappelen en snijd in partjes. Voeg de aardappelen toe aan de hapjespan en stoom, afgedekt, 12 - 15 minuten.
  • Snijd de komkommer in staafjes van 5 cm.
  • Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker. Voeg de komkommer toe, meng goed en bewaar apart. 
Saus maken
2
  • Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in reepjes.
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui, paprika, knoflook en oregano 4 - 6 minuten. 
  • Snijd de munt fijn.
  • Meng in een kleine kom de munt met de mayonaise, de aangegeven hoeveelheid water en extra vierge olijfolie naar smaak. Breng op smaak met peper en zout. 
Biefstukreepjes bakken
3
  • Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.
  • Voeg de biefstukreepjes toe aan de groenten en bak 1 - 2 minuten. Voeg de honing toe en breng op smaak met peper en zout. 
  • Voeg 1/2 el olijfolie per persoon en de Griekse kruidenmix toe aan de pan met aardappelen en meng goed. Bak de aardappelen 1 - 2 minuten op middelhoog vuur.
Serveren
4
  • Besmeer de tortilla's met de muntmayonaise.
  • Vul de tortilla's met de groenten, biefstukreepjes, aardappelpartjes en zoetzure komkommer.

Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!