
Deze klassieke Spaanse soep van tomaat, rode paprika en komkommer is perfect voor zomerse dagen, je serveert hem namelijk koud. De soep zit bomvol groenten en barst van de smaak door toevoeging van ui, knoflook en basilicum. Een heerlijke lichte maaltijd met de knapperige baguette erbij.
Je hoeft alleen het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
280 gram
Biologische demi-baguette
(Bevat: Gluten Kan bevatten: Noten, Lupine, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Ei)
950 gram
Gazpacho
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.