HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRavioli Met Biefstukpuntjes Als Extra
topBanner
Ravioli met biefstukpuntjes als extra

Ravioli met biefstukpuntjes als extra

met sperziebonen, peultjes en oude kaas

Vlees als extra
Lees meer

Verse ravioli van de pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van bloemkool en beurre noisette.

Labels:Lekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenEiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

250 gram

Sperziebonen

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

240 gram

Biefstukpuntjes

280 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Melk (inclusief lactose))

100 gram

Peultjes

10 gram

Pompoenpitten

(Kan bevattenNoten, Sesam, Pinda's)

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 stuk(s)

Sjalot

½ stuk(s)

Citroen

25 gram

Geraspte oude kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

3 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3515 kJ
Energie (kcal)840 kcal
Vetten44.0 g
waarvan verzadigd22.0 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers6.0 g
Vezels10 g
Eiwitten46 g
Zout1.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Kom
Koekenpan
Hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.Meng in een kom per persoon: 1/4 zakje Italiaanse kruiden, 1/2 el olijfolie, peper en zout. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 – 2 cm en meng ze door de marinade.

2

Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel.Verhit ondertussen een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen uit

3

Verhit de roomboter in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en sjalot 1 - 2 minuut. Voeg de biefstukpuntjes met kruiden toe en bak 2 - 3 minuten. Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe en schep om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

4

Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon.Verdeel de ravioli met sperziebonen, peultjes en biefstukpuntjes over de borden. Garneer met de oude kaas en pompoenpitten.