Verse ravioli van de pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van bloemkool en beurre noisette.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Sperziebonen
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
240 gram
Biefstukpuntjes
280 gram
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Melk (inclusief lactose))100 gram
Peultjes
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevattenNoten, Sesam, Pinda's)1 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Citroen
25 gram
Geraspte oude kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))1 el
Olijfolie
3 el
Roomboter
(BevatMelk (inclusief lactose))naar smaak
Peper en zout
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.Meng in een kom per persoon: 1/4 zakje Italiaanse kruiden, 1/2 el olijfolie, peper en zout. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 – 2 cm en meng ze door de marinade.
Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel.Verhit ondertussen een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen uit
Verhit de roomboter in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en sjalot 1 - 2 minuut. Voeg de biefstukpuntjes met kruiden toe en bak 2 - 3 minuten. Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe en schep om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.
Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon.Verdeel de ravioli met sperziebonen, peultjes en biefstukpuntjes over de borden. Garneer met de oude kaas en pompoenpitten.