In dit recept serveer je tortilla's, afkomstig uit de Mexicaanse keuken, met een vulling uit de Aziatische keuken. Een verassend lekkere combinatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
(Kan bevatten: Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
¼ stuk(s)
Limoen
70 gram
Mais in blik
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
10 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
45 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
50 gram
Wittekool en wortel
5 gram
Gemberpuree
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
Tip: Je kunt de tortilla‘s ook zonder oven opwarmen. Bak ze dan kort één voor één in een koekenpan vlak voor serveren.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.