
Met dit recept tover je 268 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
120 gram
Gemarineerde steak
(Bevat: Selderij Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Soja, Gluten, Sesamzaad)
40 gram
Quinoa
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Paarse wortel
1 stuk(s)
Tomaat
¼ head
Botersla
½ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
¼ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Sesamzaad, Noten)
1 el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
¼ el
Zonnebloemolie

Tip: Haal voor het beste resultaat de biefstuk 30 minuten voor het bakken uit de koelkast.

Tip: Houd je niet van rauwe ui door de salade? Bak de ui dan straks mee met de biefstuk.

Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.
