Eieren zijn een veelzijdige topping in veel Aziatische noedelgerechten: ze kunnen gepocheerd, gebakken of zachtgekookt worden geserveerd. Ze zorgen zeker voor een meer voedzaam en compleet gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
200 gram
Roerbakmix met champignons
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
25 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout