Super Quick: 15 min_seafood_Mediterranean_use EID: rode pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Super Quick: 15 min_seafood_Mediterranean_use EID: rode pesto

on giant couscous

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Cashewnoten
•Tarwe
•Schaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

20 gram

Rode pesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten)

200 gram

Italiaanse groentemix

75 gram

Parelcouscous

(Bevat Tarwe Kan bevatten Ei, Mosterd, Soja, Lupine)

75 gram

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

½ stuk(s)

Knoflookteen

80 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1.5 tl

Gerookt paprikapoeder

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

90 ml

Zoutarme groentebouillon

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3258 kJ
Energie (kcal)779 kcal
Vetten39.9 g
waarvan verzadigd13.3 g
Koolhydraten70.4 g
waarvan suikers13.5 g
Vezels10.4 g
Eiwitten29.3 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

•Pan
•Hapjespan met deksel
•Koekenpan
•Rasp

Instructies

1
  • Boil the stock in a pot or saucepan and cook the giant couscous for 12 - 14 minutes, covered, then drain and set aside.
  • Crush or mince the garlic.
2
  • Heat a drizzle of olive oil in a lidded deep frying pan and fry 1/2 of the smoked paprika, the garlic, Sicilian style herb mix and vegetable mix for 6 minutes.
  • Mix the couscous with the vegetables.
3
  • In the meantime, heat a drizzle of olive oil in another frying pan over medium-high heat. Fry the shrimp with the rest of the smoked paprika for 2 minutes.
  • Add the pesto rosso and cooking cream and heat for another 3 minutes with the lid on.
4
  • Serve the giant couscous and vegetables on deep plates and top with the shrimps and sauce.
  • Grate the cheese straight on top.