
Als je steak voor het bakken op kamertemperatuur laat komen, wordt de warmte tijdens het bakken gelijkmatiger over het vlees verdeeld. Het resultaat is een malse en sappige steak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Steak
200 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
200 gram
Sperziebonen
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Gluten, Sesamzaad, Soja)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
[Zoutarme] sojasaus
½ tl
Sambal
1 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout



