Het woord tortilla kan verschillende betekenissen hebben. Zo is het in het Spaans zoiets als 'kleine taart', 'koek' of 'maiskoek'. De vertalingen worden gebruikt in zowel de Spaanse als Mexicaanse keuken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
80 gram
Vegetarische döner kebab
(Bevat Mosterd, Haver, Soja, Tarwe)
25 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Griekse kruidenmix
½ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Water voor saus
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je verwarmt de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.
Weetje: De ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.