Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ zakje(s)
Groene currykruiden
200 gram
Oosterse wokmix
(Bevat: Soja Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Mix van ui en knoflook
125 ml
Kokosmelk
2.5 gram
Verse koriander
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
200 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip 1: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 150 ml bouillon per persoon en dat vul aan met 50 ml kokend water per persoon.
Tip 2: Houd je van een zachtgekookt ei? Kook het ei dan 6 minuten. Wil je een hardgekookt ei? Kook het ei dan 10 minuten.
Weetje: Naast vette vis is ei een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Een vitamine waar we gemiddeld te weinig van binnenkrijgen, helemaal doordat we tegenwoordig veel binnen werken.
Tip: Houd je van een pittige soep? Voeg dan een lepeltje sambal toe!