Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen en ricotta.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Gesneden ui
200 gram
Courgette-spaghetti
5 gram
Verse dragon
(Kan bevattenSelderij)200 ml
Kookroom
(BevatMelk (inclusief lactose))280 gram
Ravioli gevuld met tuinbonen
(BevatMelk (inclusief lactose), Ei, Glutenbevattende granen)150 gram
Spinazie
(Kan bevattenSelderij)50 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))1 el
Roomboter
(BevatMelk (inclusief lactose))naar smaak
Peper en zout
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Pers de knoflook of snijd fijn.Bak de knoflook, gesneden ui en courgette-spaghetti 5 minuten aan met een flinke snuf zout.
Ris ondertussen de blaadjes van de dragon en snijd fijn.Voeg de verse ravioli, dragon en kookroom toe aan de hapjespan. Dek af en laat 4 - 6 minuten zachtjes koken. Schep halverwege om.
Haal het deksel van de pan en scheur de spinazie hand voor hand klein boven de pan. Roer tussendoor goed door de saus. Roer vervolgens 3/4 van de geraspte Italiaanse kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de ravioli over diepe borden. Garneer met de overige Italiaanse kaas.