Romige ravioli met spinazie en dragon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Romige ravioli met spinazie en dragon

Romige ravioli met spinazie en dragon

met tuinbonenvulling en courgette-spaghetti

Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen en ricotta.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

40 gram

Gesneden ui

100 gram

Courgetti

2.5 gram

Verse dragon

140 gram

Ravioli gevuld met tuinbonen

100 ml

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

75 gram

Spinazie

25 gram

Geraspte Italiaanse kaas

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)729 kcal
Energie (kJ)3049 kJ
Vetten40 g
waarvan verzadigd24 g
Koolhydraten59 g
waarvan suikers13 g
Vezels5.8 g
Eiwitten30 g
Zout2 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel

Instructies

Bakken
1

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Pers de knoflook of snijd fijn.Bak de knoflook, gesneden ui en courgette-spaghetti 5 minuten aan met een flinke snuf zout.

Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Kook de ravioli dan 4 - 6 minuten in een aparte pan met kokend water.

Ravioli meekoken
2

Ris ondertussen de blaadjes van de dragon en snijd fijn.Voeg de verse ravioli, dragon en kookroom toe aan de hapjespan. Dek af en laat 4 - 6 minuten zachtjes koken. Schep halverwege om.

Spinazie toevoegen
3

Haal het deksel van de pan en scheur de spinazie hand voor hand klein boven de pan. Roer tussendoor goed door de saus. Roer vervolgens 3/4 van de geraspte Italiaanse kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de ravioli over diepe borden. Garneer met de overige Italiaanse kaas.