topBanner
Romige ravioli met spinazie en dragon

Romige ravioli met spinazie en dragon

met tuinbonenvulling en courgette-spaghetti

Supersnel
Lees meer

Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen en ricotta.

Labels:Lekker snelVeggie
Allergenen :Melk (inclusief lactose)EiGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Knoflookteen

75 gram

Gesneden ui

200 gram

Courgette-spaghetti

5 gram

Verse dragon

200 ml

Kookroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

280 gram

Ravioli gevuld met tuinbonen

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei, Glutenbevattende granen)

150 gram

Spinazie

50 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3049 kJ
Energie (kcal)729 kcal
Vetten40.0 g
waarvan verzadigd24.0 g
Koolhydraten59 g
waarvan suikers13.0 g
Vezels5 g
Eiwitten30 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan met deksel
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Pers de knoflook of snijd fijn.Bak de knoflook, gesneden ui en courgette-spaghetti 5 minuten aan met een flinke snuf zout.

2

Ris ondertussen de blaadjes van de dragon en snijd fijn.Voeg de verse ravioli, dragon en kookroom toe aan de hapjespan. Dek af en laat 4 - 6 minuten zachtjes koken. Schep halverwege om.

3

Haal het deksel van de pan en scheur de spinazie hand voor hand klein boven de pan. Roer tussendoor goed door de saus. Roer vervolgens 3/4 van de geraspte Italiaanse kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de ravioli over diepe borden. Garneer met de overige Italiaanse kaas.