Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met kebabkruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat Mosterd)
1 stuk(s)
Little gem
50 gram
Rodekool, wittekool en wortel
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
½ el
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de pita's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze in een broodrooster op te warmen.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.