HelloFresh
topBanner
Pastei met gekruid gehakt

Pastei met gekruid gehakt

met aardappelpuree en gebakken broccoli en mais

QUICK & EASY
Lees meer

Nieuw product in de box! De pastei is gevuld met gekruid rundergehakt en extra op smaak gebracht met een vleugje rozemarijn.

Labels:Philips Airfryer
Allergenen :Tree NutsEiGlutenbevattende granenLupineMosterdSelderijVisMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

400 g

Kruimige aardappelen

2 stuks

Pastei met rundergehakt

(BevatTree Nuts, Ei, Glutenbevattende granen, Lupine, Mosterd, Selderij, Vis, Traces of Nuts, Traces of Gluten, Traces of Peanuts, Traces of Tree Nuts, Traces of Sesame, Traces of Milk, Traces of Soya, Kan sporen van allergenen bevatten)

250 g

Broccoli

1 stuks

Knoflookteen

1 blik

Maïs in blik

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 tl

Mosterd

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2996 kJ
Energie (kcal)716 kcal
Vetten33.0 g
waarvan verzadigd20.0 g
Koolhydraten78 g
waarvan suikers11.0 g
Vezels7 g
Eiwitten17 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan of grote koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.Breng 2 pannen met ruim water en een snuf zout aan de kook voor de aardappelen en de broccoli. Schil de aardappelen of was ze grondig en snijd in grove stukken. Kook de aardappelen, afgedekt, 12 - 15 minuten. Giet daarna af en laat uitstomen zonder deksel. Bak de pastei met rundergehakt 15 minuten in de oven.

2

Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes.Kook de broccoli, afgedekt, 4 - 6 minuten. Giet daarna af en spoel onder koud water. Pers de knoflook of snijd fijn.

3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan of grote koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de knoflook en de mais 2 - 3 minuten. Voeg de broccoli toe en bak nog 3 - 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout.Stamp de aardappelen tot een grove puree. Voeg 1/2 el roomboter per persoon en een scheutje melk of kookvocht toe om het smeuïg te maken. Voeg vervolgens 1 tl mosterd per persoon toe en breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de pasteitjes met gekruid gehakt over de borden. Serveer met de puree en met de gebakken broccoli en mais.