Pastei met gekruid gehakt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pastei met gekruid gehakt

Pastei met gekruid gehakt

met aardappelpuree en gebakken broccoli en mais

Nieuw product in de box! De pastei is gevuld met gekruid rundergehakt en extra op smaak gebracht met een vleugje rozemarijn.

Labels:
Philips Airfryer
Allergenen :
Eieren
Gluten
Lupine
Mosterd
Selderij
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Kruimige aardappelen

1 stuk(s)

Pastei met rundergehakt

(Bevat Eieren, Gluten, Lupine, Mosterd, Selderij, Vis Kan bevatten Noten, Noten, Gluten, Pinda's, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

125 gram

Broccoli

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ blik(ken)

Maïs in blik

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 tl

Mosterd

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2996 kJ
Energie (kcal)716 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd20 g
Koolhydraten78 g
waarvan suikers11 g
Vezels7 g
Eiwitten17 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan of grote koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.Breng 2 pannen met ruim water en een snuf zout aan de kook voor de aardappelen en de broccoli. Schil de aardappelen of was ze grondig en snijd in grove stukken. Kook de aardappelen, afgedekt, 12 - 15 minuten. Giet daarna af en laat uitstomen zonder deksel. Bak de pastei met rundergehakt 15 minuten in de oven.

Broccoli bereiden
2

Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes.Kook de broccoli, afgedekt, 4 - 6 minuten. Giet daarna af en spoel onder koud water. Pers de knoflook of snijd fijn.

Groenten bakken
3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan of grote koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de knoflook en de mais 2 - 3 minuten. Voeg de broccoli toe en bak nog 3 - 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout.Stamp de aardappelen tot een grove puree. Voeg 1/2 el roomboter per persoon en een scheutje melk of kookvocht toe om het smeuïg te maken. Voeg vervolgens 1 tl mosterd per persoon toe en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de pasteitjes met gekruid gehakt over de borden. Serveer met de puree en met de gebakken broccoli en mais.