HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOmelet Wrap Met Aziatisch Gekruid Tartaargehakt
topBanner
Omelet-wrap met Aziatisch gekruid tartaargehakt

Omelet-wrap met Aziatisch gekruid tartaargehakt

met sojasaus, groenten en zoet-pittige chilisaus

Lees meer

Wortelen zijn rijk aan vitamine A, dus krijgen je ogen en afweersysteem een extra boost van dit gerecht.

Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën.

Labels:CaloriebewustExtra groente
Allergenen :EiGlutenbevattende granenSojaTarweSesamzaadMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd45 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

½ stuk(s)

Komkommer

2 stuk(s)

Knoflookteen

2 stuk(s)

Wortel

1 stuk(s)

Prei

2 cm

Verse gember

5 gram

Verse koriander en munt

6 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

1 zakje(s)

Koreaanse kruidenmix

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Tarwe, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Rundertartaar

1 zakje(s)

Zoet-pittige chilisaus

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

2 el

Wittewijnazijn

scheutje

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2259 kJ
Energie (kcal)540 kcal
Vetten27.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
Koolhydraten23 g
waarvan suikers15.0 g
Vezels9 g
Eiwitten47 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Garde
Pan
Bord
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Halveer de komkommer en snijd in frieten. Rasp de gember met een fijne rasp. Meng in een kom 1 el wittewijnazijn per persoon met een snuf zout, de gember en de komkommerfrieten. Meng goed en laat staan tot serveren.

2

Rasp de wortel met een grove rasp. Snijd de prei in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de munt en koriander fijn.

3

Kluts met een garde de eieren in een kom met de helft van de verse kruiden, de sojasaus en een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Breng ruim water aan de kook in een pan. Zet een warmtebestendig bord op de pan. Dit bord gebruik je om de gebakken omelet warm te houden.

4

Verwarm 1/4 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan. Verdeel een heel dun laagje van het omeletmengsel over de bodem van de koekenpan en bak 2 - 3 minuten, of totdat het eimengsel gestold is. Draai de omelet om en bak nog 1 minuut. Leg de omelet op het verwarmde bord. Herhaal dit zodat je ongeveer 3 omeletten per persoon hebt gebakken.

5

Verwarm een tweede koekenpan met 1/4 el zonnebloemolie per persoon op middelhoog vuur. Fruit de prei en knoflook 3 - 4 minuten. Voeg de rundertartaar toe en bak los. Voeg vervolgens de geraspte wortel en 1/2 zakje Koreaanse kruiden per persoon toe en roerbak 3 - 4 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

6

Verdeel het rundertartaarmengsel over het midden van het omelet. Leg er een paar komkommerfrieten op en rol de omelet dicht. Besprenkel met de zoet-pittige chilisaus. Garneer met de overige verse kruiden.