New York bagel met koudgerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
New York bagel met koudgerookte zalm

New York bagel met koudgerookte zalm

met kruidenroomkaas, zoetzure komkommer en ui

Wie houdt er niet van de combinatie roomkaas met zalm? De komkommer en ui voegen een crunch en wat frisheid toe aan deze onweerstaanbare bagel.

Allergenen :
Sesamzaad
Tarwe
Gerst
Melk (inclusief lactose)
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Bagels met sesamzaad

(Bevat Sesamzaad, Tarwe, Gerst Kan bevatten Soja, Noten, Melk (inclusief lactose))

50 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

¼ stuk(s)

Ui

60 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

Zelf toevoegen

1 tl

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2212 kJ
Energie (kcal)529 kcal
Vetten22.7 g
waarvan verzadigd9.5 g
Koolhydraten53.3 g
waarvan suikers8.9 g
Vezels1 g
Eiwitten25.2 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

Dunschiller of kaasschaaf
Kom
Oven

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in dunne linten.
  • Snijd de ui in halve ringen.
2
  • Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en voeg de komkommer en ui toe.
  • Breng op smaak met zout, meng goed en zet weg tot gebruik. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.
3
  • Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Snijd de bagel open.
  • Besmeer de onderste helft van de bagel met de kruidenroomkaas.
  • Leg de koudgerookte zalm erop en verdeel de zoetzure komkommer en ui erover.