
Wist jij dat kroepoek normaal gesproken gedeeltelijk van garnalen gemaakt wordt? Vandaag serveer je een heerlijke nasi met een vegetarische variant op kroepoek.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kipfilet
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
60 gram
Pindasaus
75 gram
Basmatirijst
2 stuk(s)
Spies
1 stuk(s)
Wortel
25 gram
Vegetarische kroepoek
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Ui
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
½ el
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Olijfolie
1 tl
Suiker
5 ml
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout

Tip: Let jij op je zoutinname? Laat het bouillonblokje dan achterwege.



Let op: de satésaus is licht pittig. Houd je daar niet van of eten er kinderen mee? Serveer de satésaus dan apart. Houd je juist van pittig? Voeg dan naar smaak sambal toe.