Mini-tortilla's met smashburgers
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mini-tortilla's met smashburgers

met frisse salade en dille mayonaise

Allergenen :
Tarwe
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Gemengd gekruid gehakt

(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)

50 gram

Gesneden rodekool

25 gram

Gesneden augurken

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

5 gram

Verse dille & bieslook

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Tarwe)

40 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 tl

Mosterd

½ el

Extra vierge olijfolie

½ el

Witte balsamicoazijn

½ el

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3959 kJ
Energie (kcal)946 kcal
Vetten62.9 g
waarvan verzadigd19 g
Koolhydraten56.7 g
waarvan suikers15.5 g
Vezels6 g
Eiwitten36.3 g
Zout3.4 g

Benodigdheden

•Kom
•Saladekom
•Kleine kom

Instructies

1
  • Finely chop the onion and transfer half of it to a bowl.
  • Add the mince and knead well to combine.
  • Divide the mince into 3 balls per person, then press these on top of the tortillas.
  • Flatten the mince as much as possible so as to create a 0.5cm border.
2
  • Heat the sunflower oil in two frying pans over medium high heat.
  • Fry the tortillas with the mince facing downwards for 3 - 4 minutes.
  • Flip the tortillas over and fry for 1 minute.
  • Top with the cheddar and allow it to melt. 
3
  • In the meantime, dice the cucumber.
  • Finely chop the chives and the dill, or use scissors if preferred.
  • In a salad bowl, combine the extra virgin olive oil with the white balsamic vinegar and the honey. 
  • Add the red cabbage, the cucumber and the chives, then toss well to combine with the dressing. Season to taste with salt and pepper.
4
  • In a small bowl, combine the mayonaise with the mustard, the dill, the pickles and the rest of the onion. Season to taste with salt and pepper. 
  • Top the tortillas with some of the cucumber slaw and drizzle with the sauce.
  • Serve the rest of the slaw alongside.