Witte grillkaas is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
150 gram
Witte langgraanrijst
2 stuk(s)
Knoflookteen
130 gram
Witte grillkaas
(BevatMelk (inclusief lactose))130 gram
Champignons
1 stuk(s)
Citroen
1 zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevattenSelderij)50 gram
Biologische volle yoghurt
(BevatMelk (inclusief lactose))1 stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Groentebouillonblokje
1 el
Extra vierge olijfolie
2 el
Roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bak de grillkaas pas als de rest van het gerecht klaar is en serveer direct na het bakken, want dan is hij op zijn best: lekker mals en krokant!
Tip: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.